ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Προς τον μαφιόζο συνεργάτη της ΣΙΩΝ α.ε., Σάλτα Χρήστο



Θεσσαλονίκη 18-9-2013

Προς κύριο Σάλτα Χρήστο
Πολυτάλαντο επιχειρηματία
ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Συμπαθέστατε και χαρούμενε Χρήστο

Δεν σου το είπαν τα πανέξυπνα και περιούσια τέκνα του Θεού; πώς το ΘΑΥΜΑ έγινε στις 15-8-2013 και η διαπίστωση την επομένη ημέρα 16-8-2013 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, μια και την είχαν κοπανήσει από εκεί μέσα οι πάντες, μαζί με τα ΤΣΑΚΜΑΚΙΑ τα αφεντικά τους, τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ του Κ.Ι.Σ., που ήταν κι αυτοί ΑΦΑΝΤΟΙ! και ως συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, μετά από μια μικρή προθεσμία να παρουσιασθούν, πήγαν ΕΡΗΜΗΝ στις 22-8-2013.
Εσύ που είσαι πολυτάλαντος επιχειρηματίας γιατί μας την κοπάνησες για τρίτη φορά; στις 23-8-2013, ενώ είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο ότι στις 2 το μεσημέρι θα είμαι στο μαγαζί της Κατερίνης για να συζητήσουμε και για τα τυπωμένα κεσεδάκια που ήθελες να σου τυπώσουμε. Και αντ’ αυτού μας την έκανες με ελαφρά όπως λένε πηδηματάκια και δεν άφησες φράγκο από τα παλιά που χρωστάς 716,25 ευρώ, ενώ άλλοι επαγγελματίες της εκεί γειτονιάς σου, όπως ο Νίκος Ιωαννίδης τιμολόγιο μιας ημέρας παραλαβή εμπορευμάτων αξίας 857,93 ευρώ, τα είχε αφημένα τα χρήματα σε έναν από τους υπαλλήλους του, μια κι ο ίδιος για λίγο είχε λείψει  από το μαγαζί του.
Φρόντισε λοιπόν τώρα να αφήσεις τα χρήματα στην υπάλληλο του καταστήματος που έχεις στην Κατερίνη, ημέρα Τετάρτη 25-9-2013 και όταν οι Ιουδαίοι με το καλό σου δώσουν το Ο.Κ. για να σου τυπώσουμε κεσεδάκια, το συζητάμε.
Εσύ πάντως να θυμάσαι την ημέρα που σου ήρθα στο Λιτόχωρο χωρίς πινακίδες, μια και μου τις είχαν ξηλώσει στα νέα διόδια του Αιγινίου οι μπάτσοι της δήθεν Ελληνικής Αστυνομίας, γιατί δεν πλήρωσα 2,40 ευρώ στα διόδια, που έχουν μετατρέψει την χώρα σε ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ! Θυμάσαι τι του έλεγα του ευτραφούς μπάτσου; που του θύμιζα πως πάει για ψαροτροφή! και τον ΡΩΤΑΓΑ  «πώς σε λένε ρε;» απάνταγε «Καρυπίδη! και τα ψάρια θα έχουν να φάνε από εμένα, μια και είμαι ευτραφής!»
Το σήμα έφυγε εκείνη τη στιγμή για ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ μέσα στην κατεχόμενη Παλαιστίνη κι έπεσαν βροχή οι ρουκέτες εξ ουρανού, που χέστηκε ο μαυρούλης τους ο ΟΜΠΑΜΑΚΟΣ, που τον κουβάλησαν οι Εβραίοι για να λύσουν το Παλαιστινιακό με τον πανύβλακά τους τον Αμπού Αμπάς. Κι έψαχνε το αεροπλάνο ο Ομπάμα για να φύγει! από τον πανικό που τον κυρίευσε! Γι’ αυτό να θυμάσαι όποιος έμπλεξε με εμάς καλό τέλος ΔΕΝ είχε!
-2-
Και όσο κρατούσαν τις πινακίδες, τους έγινε μια ΔΕΥΤΕΡΗ εορταστική εκδήλωση στην Βοστώνη της Αμερικής. Κι επειδή με δούλευαν οι μπάτσοι του ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ και μου έλεγαν να πάω να πάρω τις πινακίδες από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς, τους θύμισα ότι εάν μέχρι την Παρασκευή δεν έχω τις πινακίδες στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου, τους άφησα να καταλάβουν ότι θα ακολουθήσει και τρίτη ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ εκδήλωση στον Μαραθώνιο του Λονδίνου αλλά και μέσα στο Μάντσεστερ που είναι όλο το ΚΑΡΑ εβραργιό. Να δεις τι καλά που ξελαμπικάρισε το μυαλό τους και μου τις έδωσαν σικέ μπικέ και μια με το ζόρι που λένε.
Και για του λόγου το αληθές στις 14-11-2013, ανοίγει η πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ μέσα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης με πατσαβούρες δικαστίνες στα έδρανα και φιρφιρίκο εισαγγελέα των ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ Εβραίων. Το συνδυάσαμε με την μήνυση που μου έκαναν γιατί δεν ήμουν ασφαλισμένος σε μαφιόζικη ασφαλιστική δική τους εταιρεία Α.Ε. Οπότε έχει να γελάσει εκεί μέσα στο δικαστήριο και το παρδαλό ιουδαϊκό κατσίκι.
Αν είσαι εύκαιρος εκείνη την ημέρα, έλα Χρηστάκο να διασκεδάσεις. Εμπιστευτικά στο γράφω, πως ο μπαμπάς τους ο Θεός τους ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΙ, δεν τους μένει φράγκο στην τσέπη, και το σπουδαιότερο μένουν χωρίς γκόιμ, δηλαδή χωρίς ζωικό βασίλειο, κοινώς μασόνια. Οπότε τους παίρνει ο διάολος τον πατέρα που τους πατέρωνε και όλο το μασονικό τους σόι.
Γι’ αυτό Χρηστάρα άσε τα χρήματα στην υπάλληλό σου και ξεκόλλα από εμάς. ΔΕΝ είμαστε εμείς φρούτα που μπορείτε να μας φάτε!!!


                                                                                      Με πολύ χαρά





                                                                               ο κατά κόσμον ΧΑΤΖΗΣ
                                                              μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου