ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η 4η ΕΞΑΫΛΩΣΗ των 150 επιβαινόντων του AIRBUS 320



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ GREKYLIKOU ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ
Η 4η ΕΞΑΫΛΩΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ AIRBUS 320 ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΚΟΜΦΕΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ
 Θεσσαλονίκη 1/4/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ             nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                  minjust@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                 pressoffice@yptp.gr
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr

ΕΠΙΟΡΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΖΩΑ του GREKYLIKOU ιουδαϊκού KERATISTAN

H εξαΰλωση των 150 επιβατών και η μετατροπή του γερμανικού AIRBUS 320 σε ΚΟΜΦΕΤΙ έγινε από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σε αντίποινα για το 4ο κλείσιμο της ιστοσελίδας του Στέφανου Χατζή, που τον έχουμε ορίσει εκπρόσωπό μας της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Σας θυμίζουμε και τις προηγούμενες τρεις ΕΞΑΫΛΩΣΕΙΣ αεροσκαφών για τα αντίστοιχα μπλοκαρίσματα και κλεισίματα της ιστοσελίδας μας, που μέσω των παρακολουθούντων ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ με το ληγμένο 666 σας, έγιναν για το κλείσιμο της ιστοσελίδας μας!
Η πρώτη ΕΞΑΫΛΩΣΗ έγινε με το γιγαντιαίο JUMBO 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών με τους 298 επιβαίνοντας, περνώντας σε ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!! για να σας θυμίζουμε με τον σημαδιακό αριθμό 777 ότι είναι καιρός να λάβουν υπό μάλης οι Εβραίοι ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ σας την επτάφωτο λυχνία τους από τις 77 τριγωνικές ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ και φεουδαρχικές μασονικές τους ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ, και να οδεύσουν για του διαόλου την μάνα τους!
Η δεύτερη ΕΞΑΫΛΩΣΗ έγινε με τους 118 επιβαίνοντες των Αλγερινών αερογραμμών, για τον Εβραίο με το γυναικείο όνομα REGINA ROSSA που μας απείλησε  πως θα φροντίσει να μας κλείσουν την ιστοσελίδα μας, μην γνωρίζοντας το ιουδαϊκό αυτό ΚΤΗΝΟΣ πως θα επακολουθήσει και η ανάλογη εξαΰλωση!
Η τρίτη  ΕΞΑΫΛΩΣΗ έγινε για το κλείσιμο της ιστοσελίδας μας στις 25-12-2014 και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα εισπράξατε τα αντίποινα με την ΕΞΑΫΛΩΣΗ του AIRBUS 320 της ASIAN AIRLINES των Μαλαισιανών αερογραμμών με τους 167 επιβαίνοντες, που πέρασαν κι αυτοί σε ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!
Και για το 4ο κλείσιμο της ιστοσελίδας που μας κάνατε στις 5/3/2015, εισπράξατε την ΕΞΑΫΛΩΣΗ των 150 επιβαινόντων με το Γερμανικό AIRBUS 320 στις Γαλλικές Άλπεις, μετατρέποντας αυτή τη φορά το αεροσκάφος σε ΚΟΜΦΕΤΙ για να αντιλαμβάνεται και το πλέον μασονικό ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ πως όόόλα αυτά που γίνονται τριγύρω του, είναι δουλειές ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και πως είναι καιρός να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΟΥΝ τα δημοσιο-υπαλληλικά ΖΩΑ και να μην προκαλούν τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που την τεχνογνωσία που έχουν στα χέρια τους την λαμβάνουν από ΑΝΩΘΕΝ, καθώς το διαδίκτυο έγινε για τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ και ΔΕΝ είναι τσιφλίκι κανενός Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ που εξουσιάζει τα GOIM του! (μασονικά ΖΩΑ).
Όσο για το 5ο κλείσιμο που το κάνατε στις 29/3/2015, πριν προλάβουμε να αναρτήσουμε στις μασονικές σας ομάδες τα ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ των Εβραίων αφεντάδων σας, οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σας μεθοδεύουν και πέμπτη ΕΞΑΫΛΩΣΗ, που για την ώρα σας την ΧΡΩΣΤΑΝΕ!!!
Φροντίστε λοιπόν να συστήσετε στα ιουδαϊκά ΚΤΗΝΗ, που σας το παίζουν παντοκράτορες, να μας παραδώσουν ομαλά την κινητή και ακίνητη περιουσία της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών τους εταιρειών, καθώς και όόόλους εσάς που ανήκετε στην κτησιχρησία τους, γιατί αποτελείτε το ΖΩΙΚΟ τους βασίλειο. Για να σας επαναξιολογήσουμε και όσοι από εσάς ΔΕΝ ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ να οδεύσετε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ, καθώς αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε όχι για μασονικά ΖΩΑ που ΔΕΝ έχουν μυαλό, αλλά φτιάχτηκε για νοήμονα όντα από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ AIRBUS 320 ΣΕ ΚΟΜΦΕΤΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΛΠΕΩΝ
ΚΑΙ Η ΕΞΑΫΛΩΣΗ ΤΩΝ 150 ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ




ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ AIRBUS 320
ΠΟΥ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ



 ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΠΩΣ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ Μ.Μ.Ε. ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου