ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

και έφυγε 7! 77!! 777!!!

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!



Θεσσαλονίκη 11-4-2014

Σίγουρα θ’ αναρωτιέστε ακόμη όλοι σας; κατά πού βρίσκεται το γιγάντιο Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών! Και το ερώτημα του κάθε νοήμονα πολίτη είναι αυτό! Δεν μπορεί να εξαφανισθεί έτσι, στα καλά του καθουμένου, ένα γιγάντιο αεροσκάφος! μήκους  86 μέτρων και τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του Θεού, που παρακολουθούν τα πάντα και το παίζουν και παντοκράτορες, να μην το έχουν πάρει χαμπάρι κατά πού βρίσκεται;
Κοινή λογική λοιπόν! Βρείτε  τα κοινά σημεία που έχει η επτάφωτος λυχνία (7) των ταλμουδιστών Εβραίων, με τις 77 φεουδαρχικές, τριγωνικές μπανανίες που έχουν στημένες ανά τον πλανήτη γη η ΣΙΩΝ α.ε. με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους! συμπτύξτε  τα επτάρια, για να καταλήξετε στο συμπέρασμα ποια είναι η προγραμματισμένη τύχη αυτού του ΔΗΘΕΝ πανέξυπνου λαού, των κοινώς ιουδαϊκών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ με τον Θεό τους τον ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, να ταξιδέψουν σε ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, όπως το Boeing 777 αλλά και το ιουδαϊκό τους έμβλημα, που έχει ταξιδέψει κι εξαϋλωθεί όόόλο το ατσάλι μήκους μισού χιλιομέτρου στις 11/9/2001, οι δίδυμοι πύργοι της Νέας Υόρκης!
Για να σας πούμε εμείς του νομικού τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ το τι τα περιμένει τα ΕΠΙΟΡΚΑ και μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ του άλλοτε ιουδαϊκού τους KERATISTAN!!!

Αferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου