ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

προς τον συνεργάτη Μυτιληναίο Αντώνη


   

Θεσσαλονίκη 10-10-2013

Προς EUROPACK A.B.E.E.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
Υπ’ όψιν κυρίου Μυτιληναίου Αντώνη

Φίλε Αντώνη

Με την ευκαιρία της εκκαθάρισης των εισπραχθέντων από το δρομολόγιο της Δυτικής Μακεδονίας, διαπιστώσαμε ότι δύο τιμολόγια της Γρηγοριάδου Μαγδαληνής & Σία Ο.Ε. από το Άργος Ορεστικό της Καστοριάς δεν μας τα δώσατε. Που σε κάποια κιλά με κάποια προμήθεια 0,03 το κιλό σου καλύπτουμε τα ιουδαϊκά φέσια που μας βάζουν τα πανέξυπνα ΔΗΘΕΝ τέκνα του μπαμπά τους ΘΕΟΥ, όπως με την περίπτωση, ενδεικτικά στο διατυπώνουμε, της Γενικής Εμπορικής Βόλου Ε.Π.Ε., που από πίσω ήταν ο Απόστολος Γεροβασίλης. Και τώρα κυκλοφορεί με άλλη επωνυμία ως Παρασκευή Καπώτου Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε., αλλά και όπως στην περίπτωση του Αλμυρού Βόλου με τον Τσίποτα Δημητράκη, που σε προλάβαμε και σου είπαμε να μην του στείλεις εμπόρευμα, μια και την φάγαμε εμείς από τιμολόγιο του Ηρακλή Αράπου, που φέρνει ο Ηρακλάκος πρώτη ύλη από το ΔΗΘΕΝ Ισραήλ και δεν πληρώνει δασμούς, λέγοντας στην τελωνειακό υπάλληλο να πάει να εισπράξει τους δασμούς για το ΔΗΘΕΝ Ελληνικό κράτος από τα περιούσια τέκνα του Θεού, που σας το παίζουν παντοκράτορες και σας παραμυθιάζουν πως οι επιχειρήσεις σας τους ΑΝΗΚΟΥΝ, μια και τους άφησε ο μπαμπάς τους ο Θεός να βουλιάζουν οικονομίες λαών με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ, όπως ο Δημητράκης Τσίποτας που τον προήγαγαν σε ταγματασφαλίτη στην Γενική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, και να σας αναγκάζουν να προσλαμβάνετε λαθρομετανάστες, που τους έχουν κουβαλήσει από τα πέρατα της γης, για να απολύετε Έλληνες εργαζόμενους, προς ΔΟΞΑ του ελεεινού τους ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!
Να στέλνουν τα μασόνια τους στα Βαλκάνια με τις επιχειρήσεις τους, όπως τον Γιάννη Ρούπα στην Ρουμανία να στήνει την επιχείρησή του, που ήταν και πρόεδρος των πλαστικατζήδων στο λεκανοπέδιο της Αττικής, αφού πρώτα τον έβαλαν να την χρεοκοπήσει, όπως και ο πρώην πρόεδρος των πλαστικατζήδων Χρήστος Παναγιωτόπουλος, που του τις χρεοκόπησαν όλες τις επιχειρήσεις του, KRIS PANVIOPAN – ΜΙΝΩΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ και άλλες και στο τέλος τον στείλανε στα μνήματα, για να φεσώσουν τις τράπεζές τους κι εν συνεχεία το φέσι να το μεταφέρουν στους απροστάτευτους ΔΗΘΕΝ  Έλληνες πολίτες, αποβιομηχανοποιώντας την υποτιθέμενη χώρα, και να δουλεύουν και τον μπαμπά τους τον Θεό ψιλό γαζί, μια και πιστεύουν πως είναι αχμάκης (αγαθός), πως για όλο το μπάχαλο που επικρατεί επάνω στον πλανήτη γη, ευθύνονται τα γκόιμ (άνθρωποι κτήνη). Οπότε γνωστικοί και ανεγκέφαλοι όλοι στο ίδιο τσουβάλι!
 
-2-
 Λανσάροντάς μας τις δύο διαθήκες, την Παλαιά Διαθήκη και την Καινή Διαθήκη, μην ξέροντας οι έρμοι ότι στις 14-11-2013 ανοίγουμε την πραγματική Διαθήκη που μας έγραψε ο μπαμπάς μας ο Θεός, που τώρα μαθαίνουν πως δεν τον έχουν αποκλειστικότητα, και μαθαίνουν και τα ανεγκέφαλα γκόιμ, πως αν δεν στρώσουνε τον κώλο τους για δουλειά; ΜΑΜΑΛΙΝΚΑ ΓΙΟΚ!!! όπως λέει και μια σοφή λαϊκή ρήση.   
Γι’ αυτό φίλε Αντώνη πρέπει να εκτιμούμε τους συνεργάτες μας, και σε μια συνεργασία τριάντα χρόνων δεν ξεπουλάμε τον συνεργάτη μας. Θυμάσαι; Πριν τριάντα δύο χρόνια που είπα οργισμένος στο λογιστήριο των Αθηναϊκών πλαστικών, μια και με εμπαίζανε από τηλεφώνου για ένα τιμολόγιο βελτιωμένο, για να μην πάρω προμήθεια. Τότε τα γραφεία και οι αποθήκες βρισκόταν στην γωνία Κηφισού και Πέτρου Ράλλη. Λέγοντας «λογιστήριο είναι αυτό που έχουμε; Δεν το βάζετε μια φωτιά να το κάψετε!!!» Και σε διάστημα μιας ώρας έγιναν ΟΛΑ  παρανάλωμα του πυρός και μάλιστα με ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!!! Τώρα για το ποιος την έβαλε την φωτιά μην την ψάχνεις. Οι ΔΗΘΕΝ πανέξυπνοι Ιουδαίοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν τώρα, πως από την όλη ιστορία ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ! και πως ο μπαμπάς τους ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ είναι βλάκας, αλλά μας τους προγραμμάτισε αυτούς τους πανύβλακες Εβραίους για ένα ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ, ΔΙΧΩΣ ΑΦΡΟΝΑ ΛΑΟ!!!
                                                                                 Φιλικώτατα
                                                              το ανθρωπάκι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ





                                                                        ο κατά κόσμον ΧΑΤΖΗΣ
                                                      μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου