ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Προς τον επιχειρηματία Γρηγοριάδη Σπύρο, συνεργάτη της ΣΙΩΝ α.ε.



Θεσσαλονίκη 10-10-2013

Προς Γρηγοριάδου Μαγδαληνή & ΣΙΑ Ο.Ε.
Αλυσίδα super markets
Άργος Ορεστικό Καστοριάς

Υπ’ όψιν κυρίου Σπύρου Γρηγοριάδη

Φίλε Σπύρο

Εδώ κι ενάμιση χρόνο σε απάλλαξα από την παρουσία μου, μια και μ’ άφησες να καταλάβω πως σου είμαι ανεπιθύμητος, για να στέλνεις τις επιταγές κάτω, καθώς με περνάς για βρικόλακα, και απορείς πως δεν με καθάρισε ακόμη η εγκληματική Μοσσάντ των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων του Θεού, μια και σας παραμυθιάζουν πως οι επιχειρήσεις που έχετε όλοι οι επαγγελματίες στον πλανήτη γη, τους ανήκουν δικαιωματικά, καθώς είναι κληρονομιά απ’ τον μπαμπά τους τον Θεό, που τον έχουν κατ’ αποκλειστικότητα!  Έλα μου ντε; Που εδώ κι ενάμιση χρόνο μου πιπιλίζει το μυαλό συνέχεια ο μπαμπάς τους ο ΘΕΟΣ και μου λέει σε αργό ρυθμό «στον ενάρετο Σπύρο στο Άργος Ορεστικό, γιατί δεν πας και δεν τον επισκέπτεσαι; Που σου βάζει κι εκκλησιαστική ψαλμωδία ν’ ακούς; Και σε κοιτά και περίεργα σαν να είσαι εξωγήινος;» τώρα ρε Σπύρο τι να του πεις αυτού του Θεού; καθ’ ήν στιγμή του έχω βγάλει το παρατσούκλι, πολύ παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! Το παρατσούκλι αυτό του το κόλλησα το 2004, όταν παρακολουθούσαμε τον αγώνα με την Τσεχία για το ευρωπαϊκό κύπελλο, που στην εκπνοή της παράτασης στο 105’ το είχε βάλει το γκολ! Κι εκεί πάνω του είπα «άάάάά ρε ΘΕΕ εσύ δεν παίζεσαι με τίποτε!!! Γιατί δεν μου λες κι εμένα ποιος θα πάρει το κύπελλο; Για να το λέω εκ των προτέρων και να με ακούν τα ανεγκέφαλα μασόνια που στοιχηματίζουν στα προποτζίδικα;» Και μου απαντά «το νικητήριο γκολ στον τελικό θα το βάλουν δύο άγγελοι!» Κατάλαβα αμέσως ότι το κύπελλο το τιμημένο και πανευρωπαϊκό ήταν Ελληνικό! Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω και μονολογούσα, «θα παίζουν μπάλα και οι άγγελοι;». Όταν όμως ο Άγγελος Μπατσινάς έστρωσε την μπάλα στον Άγγελο Χαριστέα, τότε έλυσα τον γρίφο και του ξανααπάντησα «άάάάά ρε παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΕ ΘΕΕ, εσύ δεν παίζεσαι με τίποτε και με καμία ΔΥΝΑΜΗ!»
Οπότε τώρα, πώς να τον δουλέψω κι εγώ ψιλό γαζί, όπως τον δουλεύουν τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του; και να του λέω άρες μάρες κουκουνάρες; Γι’ αυτό του είπα στα ίσα, ότι «ο Σπυράκος έχει λάβει εντολή από τα περιούσια τέκνα σου να μην μου δίνει επιταγές όψεως για το κλείσιμο των λογαριασμών, για να μην παίρνω προμήθεια, πιστεύοντας ότι μπορεί να φτιάξω τον ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ, που φέρει το όνομά σου, και με την υπογραφή σου που με έβαλες να τους την μοστράρω, για να τους πιάνει τους Εβραίους και τα μασόνια τους τσίρλα και αναφυλαξία! Θυμίζοντάς τους πως είναι προγραμματισμένοι να τους πάρει ο διάολος τον πατέρα που τους πατέρωνε!»
Σφύρα λοιπόν στον μαφιόζο διοικητή σας τον Ιάκωβο Ηλιάου, που είναι το αρχηγόπουλο της εβραϊκής μαφίας στην Δυτική Μακεδονία, καθώς και στον Λευΐτη δεσπότη σας, τον Σεραφείμ, πως στις 14-11-2013 ανοίγουμε την πραγματική Διαθήκη ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που εκεί μέσα λέει ο μπαμπάς μας ΘΕΟΣ το τι πρέπει να κάνουμε και πώς να εφαρμόζουμε τους νόμους, του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!  

                                                                     Με πολύ χαρά
                                                            το ανθρωπάκι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ



                                                                     ο κατά κόσμον ΧΑΤΖΗΣ
                                                      μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου