ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ
ΚΑΤΑ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΟΤΑΝ Η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΟΔΗΓΕΙ 
ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ





ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 29-1-2014

Όταν η αφροσύνη, η απληστία, και η αρχομανία για την κατακυρίευση και καταδυνάστευση των πάντων! οδηγεί τις ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ηγεσίες των 77 τριγωνικών φεουδάτων, με τις ηγεσίες των Κ.Ι.Σ. σε ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, τότε τους πάει γάντι η σοφή ρήση που λέει ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ, για να χτυπήσουν μπιέλα, όπως λέμε κατά την λαϊκή καθομιλουμένη, και να κάψουν όχι φλάντζα μηχανής, αλλά να κάψουν την μηχανή του μυαλού τους, απ’ την πολύ λουλαμάρα, και την ανάγνωση του ανεκδιήγητου ΤΑΛΜΟΥΔ τους.
Κι αφού μεταμορφώσανε τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ σε ένα απέραντο KERATISTAN από τους ανθρώπους κτήνη που τους βάζουν να βουρτσίζονται (φυστικώνονται) μέσα στα βαρέλια των μασονικών τους στοών για να έχουν κλούβιο μυαλό όπως αυτοί, συνέλαβαν και την φαεινή ιδέα να φτιάξουν και μια special τρομοκρατική οργάνωση, που να καλύπτει την εγκληματική τους Μοσσάντ, μετά των θυγατρικών της υπηρεσιών, που τις έχουν τοποθετημένες σε όόόλα τα ΔΗΘΕΝ κράτη του πλανήτη γη, και να την ονομάσουν 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, για να θυμίζει το 11 που σημαίνει Ιουδαϊκό Ισραήλ στα τρομοκρατημένα μασόνια τους, που πρωτίστως τα έχουν κλουβιάσει το μυαλό τους όπως προείπαμε από το πολύ φυστίκωμα μέσα στις στοές, μοστράροντάς τους, τούς πρώην ομογάλακτους αδερφούς τους που εγκατέλειψαν τα εγκόσμια, Τσε Γκεβάρα, Άρη Βελουχιώτη, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Κένεντυ, Ούλαφ Πάλμε, Λένιν, Στάλιν, τσάρο Πέτρο της Ρωσσίας, Κεμάλ Ατατούρκ, Γρηγόρη Λαμπράκη, και αναρίθμητων άλλων που τους έμπλεξαν στα δίχτυα της μασονίας, μια και ουκ έστι τέλος σε αυτόν τον μακρύ κατάλογο των ονομάτων, προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Αγίας τους Σιών α.ε. με το ληγμένο 666 τους από 21/12/2012, που ΔΕΝ το έχουν πάρει χαμπάρι και συνεχίζουν να γιορτάζουν ακόμη οι έρμοι, πιστεύοντας πως η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ βοσκάει χορτάρι (παράδες) στα αχανή λιβάδια του άλλοτε ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!!
Μοστράροντάς μας πρόσφατα τους λαντζιέρηδες της 17 Νοέμβρη και των Πυρήνων της φωτιάς Σάββα Ξηρό, και Κώστα Μαζιώτη για ΔΗΘΕΝ τρομοκράτες, για να έχουν καθηλωμένη την νοήμονα κοινωνία, αφήνοντάς την να καταλάβει ότι οι εν λόγω κύριοι των φυλακών Κορυδαλλού κυκλοφορούν ελεύθεροι, και αν κατά λάθος κάνας πανέξυπνος κρατικός μας λειτουργός σηκώσει κεφάλι και μας εναντιωθεί, θα έχει την τύχη του Βρανόπουλου της Εθνικής τράπεζας, του Καρατζά και πάλι της Εθνικής τράπεζας, που αυτόν τον έστειλαν στον αγύριστο με επιστημονικό τρόπο, μια και δεν δέχθηκε τότε την συνένωση της ΕΘΝΙΚΗΣ με την ALPHABANK.
Κι έτσι τα ιουδαϊκά βαφτιστήρια τους, που τα έχουν βγάλει από την μασονική κολυμπήθρα του Ιουδαίου Σιλωάμ, και τα έχουν τοποθετήσει στα δικαστικά έδρανα και στις εισαγγελικές έδρες, πρέπει να έχουν την έννοια τους, και να θυμούνται το ιουδαϊκό άρθρο 47 της παραγράφου 1 που λέει ότι ΔΕΝ πρέπει να κατανοούνε το τι τους καταγγέλλει  η νοήμονα κοινωνία, και το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, για να μπορούν να δουλεύουν και οι Εβραίοι ψιλό γαζί τον μπαμπά τους, τον παιχνιδιάρη ΘΕΟ, που ΔΕΝ καταλαβαίνουν οι έρμοι, με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλό που έχουν, το τι τους μεθοδεύει αυτός ο ΑΧΜΑΚΗΣ (αγαθός) ΘΕΟΣ!!!
Σημειώνουμε πως η εν λόγω ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ είναι ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ, επέχει θέσει ΜΗΝΥΣΕΩΣ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ μέτρων κατά των 77 Κ.Ι.Σ., μια και καταδυναστεύουν τους λαούς της γης, με τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ, που τα ετοιμάζουν προσεχώς για ευρωεκλογές για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους, όπως και δημοτικές εκλογές, με τους ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥΣ δημάρχους όόόλων των πολιτικών τους παρατάξεων, μηδέ εξαιρουμένων και αυτών που τους βάζουν να το παίζουν ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!! που αν τους ρωτήσεις σε ποια τάξη είστε, με την παλαιά τάξη του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ή με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ; θα σου απαντήσουν με την πατρίδα! μυαλό ΣΚΑΤΑ που λέμε, όπως οι σκατοκράτορες Εβραίοι, που το εξάκτινο αστέρι τους το έχει προγραμματίσει ο μπαμπάς τους ο ΘΕΟΣ για τα W.C. των δημόσιων αφοδευτηρίων, που μας θυμίζει με το ένα τρίγωνο πού να αφοδεύουμε και με το άλλο τρίγωνο πού να πατάμε το καζανάκι του W.C.,  καθώς έκαναν το λάθος οι πρόγονοι τους να δηλώσουν ότι είναι ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
Επισημαίνουμε τους κρατικούς λειτουργούς, του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, που επιθυμούν να γίνουν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ της εβραϊκής μασονικής μαφίας, να λουφάξουν και να μην βγάλουν στο ακροατήριο την εν λόγω ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, για να λάβουν μετά τον χαρακτηρισμό του ΕΠΙΟΡΚΟΥ κρατικού λειτουργού, μια και η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αυτή μοστράρεται ΔΙΕΘΝΩΣ μέσω του διαδικτύου και μεταφρασμένη σε 156 γλώσσες!!!
Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου